Спосіб виробництва кисломолочного десерту
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Присутність сухого концентрату сироваткових білків надає продуктам ніжної пластичної консистенції за рахунок високої дисперсності міцел сироваткових білків та особливостей гелеутворення, та мають високу біологічну цінність, тому можуть слугувати додатковим збагачуючим компонентом.
Опис
Бібліографічний опис
Спосіб виробництва кисломолочного десерту / У. Бандура, О. Басс, І. Миколів, В. Богданова // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 35.
