Спосіб виробництва кисломолочного десерту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Присутність сухого концентрату сироваткових білків надає продуктам ніжної пластичної консистенції за рахунок високої дисперсності міцел сироваткових білків та особливостей гелеутворення, та мають високу біологічну цінність, тому можуть слугувати додатковим збагачуючим компонентом.

Опис

Бібліографічний опис

Спосіб виробництва кисломолочного десерту / У. Бандура, О. Басс, І. Миколів, В. Богданова // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 35.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в