Перспективи використання альтернативного молока у виробництві молочних десертів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В світі інтенсивно проводяться дослідження, направлені на розроблення способів і технологій більш ефективного використання рослинної сировини в молочній галузі. Для розширення асортименту молочних десертів та збагачення поживної цінності продуктів актуальним є використання альтернативного молока. Сьогодні не тільки в закладах громадського харчування активно використовують альтернативне молоко для приготування кавових напоїв, смузі, різноманітних страв, але тепер використання такої сировини налагоджено в промисловому виробництві.

Опис

Бібліографічний опис

Павлюк, І. Перспективи використання альтернативного молока у виробництві молочних десертів / І. Павлюк, У. Бандура // Peaple and the world: global broblems of human development : XIV Internternational Science Connference, 18-20 December 2023. – Prague, 2024. – P. 365.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в