Аналіз розвитку технологій безлактозних молочних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для виробництва молочних напоїв, кисломолочних продуктів, концентратів, десертних продуктів використовують пастеризовану молочну сироватку натуральну, концентровану або згущену з додаванням або без додавання інших харчових інгредієнтів. З огляду на те, що попит на продукти з сироватки невпинно зростає, це є перспективним напрямом щодо розроблення безлактозних молочних продуктів. Також така переробка знижує навантаження на навколишнє природнє середовище, зменшуючи кількість відходів та стічних вод.

Опис

Бібліографічний опис

Осьмак, А. Аналіз розвитку технологій безлактозних молочних продуктів / А. Осьмак, І. Павлюк, У. Бандура // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 27 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 93–94.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в