Аналіз розвитку технологій безлактозних молочних продуктів
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для виробництва молочних напоїв, кисломолочних продуктів, концентратів, десертних продуктів використовують пастеризовану молочну сироватку натуральну, концентровану або згущену з додаванням або без додавання інших харчових інгредієнтів. З огляду на те, що попит на продукти з сироватки невпинно зростає, це є перспективним напрямом щодо розроблення безлактозних молочних продуктів. Також така переробка знижує навантаження на навколишнє природнє середовище, зменшуючи кількість відходів та стічних вод.
Опис
Бібліографічний опис
Осьмак, А. Аналіз розвитку технологій безлактозних молочних продуктів / А. Осьмак, І. Павлюк, У. Бандура // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 27 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 93–94.
