Спосіб активації пресованих дріжджів (Деклараційний патент на винахід № 53447)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано спосіб активації пресованих дріжджів за рахунок внесення у суміш для активації препарату з пивних дріжджів та білкового концентрату сої. Proposed method of activation of pressed yeast at the expense of making the mixture for activation of the product of brewer's yeast and protein concentrate of soybean.

Опис

Ключові слова

активація, дріжджі, пресовані, пивні, соєвий концентрат, activation, pressed yeast, brewer, concentrate of soybean, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 53447 А, МПК7 C12N1/16 Спосіб активації пресованих дріжджів / Арсеньєва Л. Ю., Махинько В. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 2002054393 ; заявл. 29.05.2002 ; опубл. 15.01.2003. Бюл. № 1, 2003 р.

Зібрання