Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини (Деклараційний патент на винахід № 39435 А)

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Анотація (реферат) Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини, що включає приймання і підготовку сировини, миття сировини, волого-термічну обробку, подрібнення, фасування, пакування, маркування, який відрізняється тим, що волого-термічну обробку здійснюють в екструдері при температурі 170-180°С і тиску 5,6-5,7 МПа. Method of food supplements with plant-bean raw materials, including receiving and training materials, cleaning materials, wet-heat treatment, grinding, packing, labeling, which is characterized in that wet-heat treatment is carried out in an extruder at a temperature of 170-180 ° C and a pressure of 5,6-5,7 MPa.

Опис

Ключові слова

рослинно-бобова сировина, vegetable-bean stuff, екструдер, вологотермічна обробка, extruder, wetheat treatment, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 39435 UA, МПК МПК 7 А 23И /18 Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гапченко, О. В., Гащук, О. І., Лопатін Г. І. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2000074530 ; заявл. 27.07.00 ; опубл. 15.06.01 , Бюл. № 5, 2001 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced