Комплексний підхід до технологічної оптимізації прогресивної протитечійної переддефекації дифузійного соку
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Ефективність прогресивної протитечійної переддефекації дифузійного соку обумовлена низкою факторів, які повинні забезпечувати головну мету процесу – максимально повне осадження нецукрів з задовольняючими виробництво седиментаційно-фільтрувальними показниками.
The efficient diffusion juice progressive counter-flow preliming is the subject to number of factors that are to sustain the main goal of the process - the most applicable suspension of the non-sugars in compliance with sedimentation-filtering index numbers of production.
The efficient diffusion juice progressive counter-flow preliming is the subject to number of factors that are to sustain the main goal of the process - the most applicable suspension of the non-sugars in compliance with sedimentation-filtering index numbers of production.
Опис
Ключові слова
осадження, sedimentation, прогресивна протитечійна переддефекація, величина рециркуляції, раціональна крива, коагуляція, progressive counter-flow preliming, recycling value, rational curve, coagulation, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Петруша, О. О. Комплексний підхід до технологічної оптимізації прогресивної протитечійної попередньої дефекації дифузійного соку / О. О. Петруша,
Л. П. Рева // Матеріали 78-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів, студентів „Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, НУХТ. – Київ. – 2012. – С. 159-160.