Дослідження впливу оптично активних речовин на технологічні показники у бурякоцукровому виробництві
Файли
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлені результати виробничих досліджень, що підтверджують вплив оптично активних речовин на точність визначення вмісту цукрози в продуктах цукрового виробництва. Presented the results of from occupational studies that confirm the influence of optically active substances on the accuracy of the content of sucrose in sugar products.
Опис
Ключові слова
цукрове виробництво, sugar production, цукроза, оптично активні речовини, облік, поляризація, інверсія, кристалізація, утфель, вакуум-апарат, sugar, optically active substance, accounting, polarization, inversion, crystallization, massecuite, vacuum machine, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Майстрова, Ю. Ю. Дослідження впливу оптично активних речовин на технологічні показники у бурякоцукровому виробництві / Ю. Ю. Майстрова, Л. М. Хомічак, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - К., 2004. - Ч. 2. – С. 8.