Дослідження процесів черствіння безглютенового хліба
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в безглютеновому хлібі з різними видами борошна круп’яних культур. Встановлено позитивний вплив борошна на збереження свіжості безглютенового хліба під час зберігання.
The results of The results of the study content of free and bound water in the gluten-free bread with different types of flour groats. Noted a positive impact on the freshness of flour gluten-free bread during storage.
Опис
Ключові слова
безглютеновий хліб, gluten-free bread, процес черствіння, staling process, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Грищенко, А. М. Дослідження процесів черствіння безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р. : матеріали конф. - 2011. - Ч. 1 - С. 50.