Композиція для виробництва білого соусу (Патент на корисну модель № 47541)
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено композиція для виробництва білого соусу, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, вершки сухі рослинні або молочні, сухе молоко або суха молочна сироватка, харчові барвники, сушений часник, гірчичний порошок стабілізуючу суміш на основи гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку.
Опис
Ключові слова
розпушувач, leavening, бульйон м’ясний, посилювач смаку, sauce, meatbroth, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель 47541 А Україна, МПК(209) А 23 L 1/39 Композиція для виробництва білого соусу / Пасічний В. М., Богдан І. О., Хом’якова В. С. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200908753 ; заявл. 20.08.2009 ; опубл. 10.02.2010. Бюл. №3.