Композиція для виробництва кисло-солодких соусів (Патент на корисну модель № 47543)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено композиція для виробництва кисло-солодких соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовують сушену цибулю, моркву, томатну пасту або томатне пюре,харчові кислоти, сушений часник, гірчичний порошок, стабілізуючу суміш на основі гідроколоїдів та харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчові барвники.

Опис

Ключові слова

гідроколоїди, hydrocolloids, розпушувач, рослинні наповнювачі, sauce, baking powder, vegetable filling, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель 47543 А Україна, МПК(2010) А 23 L 1/39 Композиція для виробництва кисло-солодких соусів / Пасічний В. М., Кареліна Т. О., Романішина О.М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200908755 ; заявл. 20.08.2009 ; опубл. 10.02.2010. Бюл. №3, 2010

Зібрання