Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів на якість виробів з цього борошна. The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.
Опис
Ключові слова
тісто, dough, хліб, ферментні препарати, борошно зниженої якості, bread, enzymes, flour bad, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Каїра, Ю. І. Дослідження впливу ферментних препаратів на біохімічні процеси в тісті з житнього борошна зниженої якості / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот, Ю. І. Каїра// матеріали 74-ї наук. конф. студ., аспір. і молод. вчених. – К., НУХТ, 2008. – С. 58.