Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив ЖСЕ й ферментного препарату Новаміл на біохімічні та мікробіологічні процеси в тісті; на його структурно-механічні властивості. Особлива увага приділення вивченню процесу черствіння хліба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stalling process.

Опис

Ключові слова

тісто, хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, структурно-механічні властивості тіста, dough, bread, malt extract, enzymes, structural - mechanical characteristics of dough, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Сильчук, Т. А. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на структурно-механічні властивості тіста / Т. А. Сильчук // міжнар. наук.-техн. конф. : тези доповідей. - 2008. – C. 74.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced