Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано хімічний склад яблук і продуктів їх перероблення – яблучного соку, вичавок. Охарактеризовано фізіологічну дію, яку справляють на організм людини біологічно активні речовини, що містяться в яблуках. Обгрунтовано застосування яблук у профілактичному харчуванні.
Analyzed the chemical composition of apples and their processing products - apple juice, pomace. We characterize the physiological action you have on the human body biologically active substances contained in apples. Application of apples in preventive nutrition.
Analyzed the chemical composition of apples and their processing products - apple juice, pomace. We characterize the physiological action you have on the human body biologically active substances contained in apples. Application of apples in preventive nutrition.
Опис
Ключові слова
яблучний сік, пектинові речовини, урсолова кислота, обмін речовин, apple juice, pectin, ursolova acid, metabolism, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Миколів, Т. І. Хімічний склад яблук і застосування їх у профілактичному харчуванні / Т. І. Миколів, Г. О. Лезенко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості: програма і матеріали 69-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – Київ : НУХТ, 2003. – Ч. 1. – С. 101.