Спосіб одержання солоду (Деклараційний патент на винахід № 59314)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб одержання солоду, що включає миття зерна, його почергове повітряно-водяне замочування, пророщування та сушіння, який відрізняється тим, що замочування зерна проводять у розчині селену з концентрацією від 1,7 до 3,2 мкг/мл до вмісту селену у солоді від 15 до 28 мкг/г сухого зерна.

Опис

Ключові слова

солод, пророщування, селен, malt, germinating, selenium, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Патент 59314 UA, МПК 7 А21 D 8/04 Спосіб одержання солоду / Стабнікова О. В., Іванов В. М., Хіврич Б. І., Антонюк М. М. ; заявник Український державний університет харчових технологій. – № 20021210623 ; заявл. 26.12.2002 ; опубл. 15.08.2003, Бюл. № 8., 2003 р.

Зібрання