Спосіб одержання солоду (Деклараційний патент на винахід № 59314)

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб одержання солоду, що включає миття зерна, його почергове повітряно-водяне замочування, пророщування та сушіння, який відрізняється тим, що замочування зерна проводять у розчині селену з концентрацією від 1,7 до 3,2 мкг/мл до вмісту селену у солоді від 15 до 28 мкг/г сухого зерна.

Опис

Ключові слова

солод, пророщування, селен, malt, germinating, selenium, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Патент 59314 UA, МПК 7 А21 D 8/04 Спосіб одержання солоду / Стабнікова О. В., Іванов В. М., Хіврич Б. І., Антонюк М. М. ; заявник Український державний університет харчових технологій. – № 20021210623 ; заявл. 26.12.2002 ; опубл. 15.08.2003, Бюл. № 8., 2003 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced