Спосіб одержання солоду (Деклараційний патент на винахід № 59314)
Вантажиться...
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб одержання солоду, що включає миття зерна, його почергове повітряно-водяне замочування, пророщування та сушіння, який відрізняється тим, що замочування зерна проводять у розчині селену з концентрацією від 1,7 до 3,2 мкг/мл до вмісту селену у солоді від 15 до 28 мкг/г сухого зерна.
Опис
Ключові слова
солод, пророщування, селен, malt, germinating, selenium, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Патент 59314 UA, МПК 7 А21 D 8/04 Спосіб одержання солоду / Стабнікова О. В., Іванов В. М., Хіврич Б. І., Антонюк М. М. ; заявник Український державний університет харчових технологій. – № 20021210623 ; заявл. 26.12.2002 ; опубл. 15.08.2003, Бюл. № 8., 2003 р.