Розроблення масляної пасти "Медова"

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Було розроблено масляну пасту "Медова" з додавання продуктів бджільництва, інуліном і насіння льону та сиропу з квітів липи, що має лікувально-профілактичні властивості. We developed butter paste with additives of bee products, inulin, flaxseed and linden flower syrup.

Опис

Ключові слова

масляна паста, інулін, омега-3, butter paste, inulin, omega-3, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Любенко, Г. Д. Розроблення масляної пасти "Медова"/ Г. Д. Любенко, І. А. Іовчева // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2012. – С. 635.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced