Розроблення масляної пасти "Медова"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Було розроблено масляну пасту "Медова" з додавання продуктів бджільництва, інуліном і насіння льону та сиропу з квітів липи, що має лікувально-профілактичні властивості. We developed butter paste with additives of bee products, inulin, flaxseed and linden flower syrup.

Опис

Ключові слова

масляна паста, інулін, омега-3, butter paste, inulin, omega-3, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Любенко, Г. Д. Розроблення масляної пасти "Медова"/ Г. Д. Любенко, І. А. Іовчева // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2012. – С. 635.