Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Нами було розроблено масляну пасту з мікронутрієнтами моркви, банану, інуліну, насіння льону, що має лікувально-профілактичні властивості. We developed butter paste with micronutrients of carrot, banana, inulin, flaxseed with prophylactic and medicial properties.

Опис

Ключові слова

масляна паста, мікронутрієнти, термостійкість, butter paste, micronutrients, heat stability, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Смоля А. Л.Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви/ А. Л. Смоля // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 78-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2012. – С. 635