Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати збагачення хлібобулочних виробів носіями заліза різної природи. Встановлено дозування та проведено порівняльний аналіз впливу цих носіїв на технологічний процес та якість готової продукції. Given the results of enrichment of bakery products bearers of iron of different nature. Set the batch and the comparative analysis of the influence of the media on the technological process and quality of finished products.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби антианемічного призначення, залізодефіцитна анемія, носії двовалентного заліза, фортифіковані хлібобулочні вироби, фортифікація залізом, antianemic bakery products, iron deficiency anemia, Fe2+-compounds, fortified bakery products, iron fortification, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Губеня, В. О. Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість / В. О. Губеня, В. М. Махинько, Л. Ю. Арсеньєва // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007. - Ч. 2. - С. 58.