Адсорбційне очищення бражного дистиляту морденітом
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Видання містить програму і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій промисловості.
The publication contains the materials and 78 international scientific conference of young scientists, graduate and undergraduate students. The problems of improvement of existing and creation of new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of alternative raw materials, advanced technology and energy-efficient equipment, improved performance of enterprises, as well as the results of research students in order to increase quality training of future specialists food industry. To young scientists and researchers involved in the noted problems in the food industry.
The publication contains the materials and 78 international scientific conference of young scientists, graduate and undergraduate students. The problems of improvement of existing and creation of new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of alternative raw materials, advanced technology and energy-efficient equipment, improved performance of enterprises, as well as the results of research students in order to increase quality training of future specialists food industry. To young scientists and researchers involved in the noted problems in the food industry.
Опис
Ключові слова
поділ, теоретична модель, separation, theoretical model, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Корнієнко, В. В. Адсорбційне очищення бражного дистиляту морденітом / В. В. Корнієнко, В. М. Таран, М. Л. Мельник // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 78-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 2–3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 2. - С. 7-8.