М'ясний фарш для виробництва хліба м'ясного (Патент на корисну модель № 56169)

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основним завданням корисної моделі є створення композиції м’ясного фаршу для виробництва м’ясного хліба з підвищеною біологічною цінністю, та покращення органолептичних показників готових виробів. The main objective is to create a useful model compositions for the production of minced meat beef bread with high biological value and improve the organoleptic characteristics of the finished products.

Опис

Ключові слова

рецептура, фарш, м’ясний хліб, recipe, stuffing, meat loaves, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

М'ясний фарш для виробництва хліба м'ясного [Текст] : пат. 56169 Державний департамент інтелектуальної власності України UA: МПК А22С 11/00 /Пешук Л. В., Топчій О. А., Журавель О. В. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u201005360 ; заявл. 30.04.10 ; опубл. 10.01.11, Бюл. № 1. - 4 с.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced