Сирокопчена ковбаса з медом (Патент на корисну модель № 68235)
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення сирокопчених ковбас,яка вирішується шляхом зміни складу компонентів та співвідношення між ними, забезпечує підвищення структурно-реологічних, органолептичних, профілактично-оздоровчих властивостей продукту.
The object model is useful to create a new composition for the manufacture of smoked sausage, which is solved by changing the composition of components and the relationship between them, enhances the structural and rheological, organoleptic, preventive and health-promoting properties of the product.
Опис
Ключові слова
рецептура, ковбаса, яловичина, recipe, sausage, beef, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пат. 68235 UA: МПК A23L 1/31 (2006.01) Сирокопчена ковбаса з медом / Пешук Л. В., Галенко О, О., Дубяга В. М. ; заявник і патентовласник Нац. ун-т харч. техн. - u 2011 07842 ; заявл. 22.06.11 ; опубл. 26.03.12, Бюл. № 6. - 4 с.