Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту передбачає внесення у підготовану молочну сировину молочної сироватки у кількості 9-19,6 % та желатину – 0,4-1%.
Method of cottage cheese curd dessert introduces prepared in raw milk whey in the number 9-19,6% and gelatin - 0,4-1%.
Опис
Ключові слова
сирковий десерт, cottage cheese dessert, ячмінно-солодовий екстракт, barley-malt extract, сироватка, whey, наповнювач, filler, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Деклараційний патент на винахід № 38974, МПК A 23С 19/076. Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту / Ромоданова В. О., Мінорова А. В., Ющенко Н. М., Кочубей О. В. ; власник Український державний університет харчових технологій. - № 200127230 ; заявл. 15.12.2000 ; опубл. 15.05.2001, Бюл. № 4.