Спосіб отримання молочно-рослинного білкового продукту (№ 46452)
Файли
Дата
2002
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва передбачає складання суміші з знежиреного коров’ячого та соєвого молока, осадження сквашеною молочною сироваткою у кількості 15 % від маси суміші.
The method of preparation involves a mixture of skimmed cow's and soy milk, sour buttermilk deposition of 15% by weight of the mixture.
Опис
Ключові слова
молочно-рослинна суміш, milk and vegetable mixtur, соєве молоко, soybean milk, кислотність, acidity, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Деклараційний патент на винахід № 46452, МПК A 23С 19/076. Спосіб отримання молочно-рослинного білкового продукту / В. О. Ромоданова, Н. Д. Білоус, Т. А. Скорченко, О. В. Кочубей, Ю І. Данчук, В. А. Шевченко, В. В. Білоус .- 2001075128; заявл. 18.07.2001 ; опубл. 15.05.2002, Бюл. № 5