Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 66017)
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад фруктової начинки для хлібобулочних
виробів, що містить повидло фруктове, який відрізняється
тим, що додатково містить дієтичну добавку
"Гемовітал", корицю та воду з таким співвідношенням
інгредієнтів, %:
повидло фруктове 81,0...83,0
дієтична добавка "Гемовітал" 5,2...7,2
кориця 0,35...0,46
вода решта.
The composition of the fruit filling for bakery products containing fruit jam, which is different that additionally contains a dietary supplement "Hemovital", cinnamon and water with this ratio ingredients,%:
fruit jam 81.0 ... 83.0
dietary supplement "Hemovital" 5.2 ... 7.2
cinnamon 0.35 ... 0.46
water remaining.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, фруктова начинка, дієтична добавка «Гемовітал», bakery products, fruit filling, dietary supplement "Gemovital", кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Пат. № 66017 Україна, МПК7 A23L 1/18. Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів / Л. Ю. Арсеньєва, В. О. Губеня, Г. М. Лявинець; заявл. 26.04.2011; опубл. 26.12.2011, Бюл. № 24.