Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 66017)

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів, що містить повидло фруктове, який відрізняється тим, що додатково містить дієтичну добавку "Гемовітал", корицю та воду з таким співвідношенням інгредієнтів, %: повидло фруктове 81,0...83,0 дієтична добавка "Гемовітал" 5,2...7,2 кориця 0,35...0,46 вода решта. The composition of the fruit filling for bakery products containing fruit jam, which is different that additionally contains a dietary supplement "Hemovital", cinnamon and water with this ratio ingredients,%: fruit jam 81.0 ... 83.0 dietary supplement "Hemovital" 5.2 ... 7.2 cinnamon 0.35 ... 0.46 water remaining.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, фруктова начинка, дієтична добавка «Гемовітал», bakery products, fruit filling, dietary supplement "Gemovital", кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Пат. № 66017 Україна, МПК7 A23L 1/18. Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів / Л. Ю. Арсеньєва, В. О. Губеня, Г. М. Лявинець; заявл. 26.04.2011; опубл. 26.12.2011, Бюл. № 24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced