Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Леткі домішки спирту, головним чином, утворюються при бродінні і біосинтез цих продуктів, вирогідно, пов'язаний із регуляторними функціями дріжджової клітини. Отже, і їх утворення залежать від хімічного складу середовища. Досліджували склад і кількість летких домішок в дозрілих бражках залежно від виду сировини та дисперсності помелу. Volatile impurities alcohol, mainly formed during fermentation and biosynthesis ofproducts suspicion associated with regulatory functions yeast cells.Consequently, their formation is dependent on the chemical composition of the environment.Studied the composition and amount of volatile impurities in mature brazhku depending on the type of raw faultdispersion and grinding.

Опис

Ключові слова

дисперсність помелу, dispersion grinding, біосинтез, bisintez, органічні домішки, organic impurities, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Накопичення летких домішок у дозрілих бражках залежно від виду сировини і дисперсності помелу / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, А. М. Фіщенко, Т. О. Мудрак, В. М. Кошова // Розроблення, дослідження і створення продуктів функіонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : тез. доп. 69-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 22—24 квітня 2003 р. - К : НУХТ, 2003. - Ч. ІІ. - С. 21.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced