Спосіб виробництва печива амарантового (Деклараційний патент на винахід № 70743А)

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонований спосіб виробництва печива забезпечую отримання продукту який має підвищену харчову та біологічну цінність, хороші органолептичні показники. The proposed method of producing biscuits gives a product which has high nutritional and biological value, good organoleptic properties.

Опис

Ключові слова

печиво амарантове, amaranth biscuits, підготовка сировини, preparation of raw materials, тісто, dough, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент 70743 UA, МПК А 23 G 3/00 Спосіб виробництва печива амарантового / Корецька І. Л., Шаповаленко О. І., Янюк Т. І., Українець А. І. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 20021212475 ; заявл. 25.12.03 ; опубл. 15.10.04 , Бюл. № 10, 2004 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced