Вівсяний солод як сировина для оздоровчих продуктів

Ескіз

Файли

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При пророщуванні зерно збагачується біологічно активними речовинами. Тому вівсяний солод використовується при виробництві різних лікувально-дієтичних продуктів. Були досліджені два нових сорти голозерного вівса і для порівняння два розповсюджених плівкових сорту. В результаті проведених досліджень встановлено, що солод з голозерного вівса за вмістом вільних цукрів, загальних вільних і незамінних амінокислот, жиру і мінеральних речовин на 20-30% переважає солод плівковий.
When germinated grain enriched with biologically active substances. Therefore, oat malt is used in the manufacture of various medical and dietary products. We investigated two new varieties of hull-less oats and to compare two common varieties of film. The studies found that the hull-less oat malt with the content of free sugars, free and total amino acids, as well as fat and minerals by 20-30% higher than the malt film.

Опис

Ключові слова

вітаміни, крохмаль, зерно, солод, пророщування, ферменти, білки, амінокислоти, starch, grain, malt, germination, ferments, proteins, amino acids, vitamins, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Чумакова, О. В. Вівсяний солод як сировина для оздоровчих продуктів / О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна, Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2011 р. : тези доп. – К. ׃ НУХТ, 2011. – Ч. 1 – С. 15.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced