Зброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату післяспиртової барди

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Найбільш раціональним способом утилізації післяспиртової барди є використання фільтрату барди на стадії приготування замісу. В дослідженнях для приготування замісів використовували фільтрат післяпяиртової барди із розрахунку 20,30,50% від кількості води, а також повна її заміна фільтратом барди.

Опис

Ключові слова

сусло, mash, барда, grains, органічні домішки, органические примеси, organic impurities, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Зброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату післяспиртової барди / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Я. О. Титарчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 74-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 21—22 квітня 2008 р. - Київ : НУХТ, 2008. - С. 186.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced