Зброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату післяспиртової барди
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Найбільш раціональним способом утилізації післяспиртової барди є використання фільтрату барди на стадії приготування замісу. В дослідженнях для приготування замісів використовували фільтрат післяпяиртової барди із розрахунку 20,30,50% від кількості води, а також повна її заміна фільтратом барди.
Опис
Ключові слова
сусло, mash, барда, grains, органічні домішки, органические примеси, organic impurities, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Зброджування сусла із крохмалевмісної сировини з використанням фільтрату післяспиртової барди / Р. Г. Кириленко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Я. О. Титарчук // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 74-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 21—22 квітня 2008 р. - Київ : НУХТ, 2008. - С. 186.