Удосконалення технології зброджування високонцентрованого сусла із крохмалевмісної сировини
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання розробленої технології зброджування сусла високої концентрації
дозволить збільшити потужність спиртових заводів без додаткових капіталовкладень,
знизити на 20-30% вихід барди та підвищити її концентрацію, а також покращити
екологічний стан навколишнього середовища.
Using technology developed fermentation of wort of high concentrationwill increase the capacity of distilleries without additional capital investmentreduced by 20-30% yield bards and increase its concentration and improveecological environment.
Опис
Ключові слова
високонцентроване сусло, vysokontsentrovane wort, осмофільний штам дріжджів, osmophilic yeast strain, зріла бражка, fermented wash, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Тертична, К. О. Удосконалення технології зброджування високонцентрованого сусла із крохмалевмісної сировини / К. О. Тертична // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 77-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 11—12 квітня 2011 р. - К : НУХТ, 2011. - Ч. І. - С. 125.