Удосконалення технології спиртової бражки із крохмалевмісної сировини при використанні кислотостійких ферментних препаратів
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із способів зниження інфікування напівпродуктів спиртового виробництва є зменшення рН субстрату. Запропонована енерго- та ресурсозберігаюча технологія спиртових бражок дозволить знизити тривалість
приготування замісу та максимальне використання вторинної теплоти.
One way to reduce infection intermediates alcohol production is to reduce the pH of the substrate. The proposed energy and resource saving technology brazhok alcohol will reduce the durationCooking mixing and maximum utilization of secondary heat.
Опис
Ключові слова
заміс, batch, сусло, mash, зріла бражка, fermented wash, кислостійкі ферментні препарати, stainless enzymes, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Удосконалення технології спиртової бражки із крохмалевмісної сировини при використанні кислотостійких ферментних препаратів / Н. Б. Яворська, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тез. докл. 76-ї. наук. конф. молодих вчених, апірантів і студентів, 12—13 квітня 2010 р. - К. : НУХТ, 2010. - Ч. ІІ. - С. 71-72.