Загальні технології харчової промисловості
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В методичних вказівках коротко приведені програма, основні положення та вимоги до студентів при проходженні лабораторного практикуму студентами заочної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності “Технологія продуктів бродіння і виноробства”, правила техніки безпеки при роботі в лабораторії, суть методів аналізу, реактиви, прилади, посуд, техніка виконання відповідного аналізу та розрахункові формули для обрахування отриманих показників; приклади оформлення протоколу.
Методичні вказівки рекомендуються для виконання практичної частини дисципліни “Загальні технології харчової промисловості”, основною метою якої є закріплення знань, отриманих під час вивчення теоретичного курсу, опанування загальними методами контролю харчової сировини і продуктів її переробки з подальшою оцінкою за отриманими показниками відповідності проаналізованих зразків вимогам нормативно-технічної документації.
Опис
Ключові слова
реактиви, реактивы, reagents, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, прилади, техніка виконання відповідного аналізу, приборы, техника исполнения соответствующего анализа, instruments, equipment of appropriate analysis
Бібліографічний опис
Куц, А. М. Загальні технології харчової промисловості : метод. вказівки до вик. лаб. практикуму студ. заоч. форми навчання напряму підготовки 6.051701 ‘‘Харчові технології та інженерія‘‘ спец. “ Технологія продуктів бродіння і виноробства ”
/ уклад.: А. М. Куц, М. В. Бондар, Ю. В. Булій. – К. : НУХТ, 2011. – 53 с.