Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” (Деклараційний патент на корисну модель № 11670)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кремово–збивних цукерок з комбінованим корпусом “Мулаточка”. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка”, які містять глазур, цукор–пісок, патоку, згущене молоко, рослинний жир, кислоту лимонну, спирт, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів кремово–збивної структури використовується желатин та каррагенан, поверхнево –активна речовина, сироватка та какао – порошок. Utility model patent. A recipe whipped cream and candy with a combined case "Mulatochka." Creamy-sweet whipped with a combined case "Mulatochka" containing icing, sugar, syrup, condensed milk, vegetable fat, citric acid, alcohol, other than the fact that as a basic structure-creamy churned structure used gelatin and сarrageenan, surfactant, whey and cocoa – powder.

Опис

Ключові слова

желатин, каррагенан, кремово–збивні цукерки, цукрово–патоковий сироп, тригліцерид, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, gelatin, carrageenan, whipped cream and candy, sugar-syrup, triglyceride

Бібліографічний опис

Пат. № 11670 Україна МПК A23G 3/00. Кремово–збивні цукерки з комбінованим корпусом “Мулаточка” / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г., Дорохович А. М. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u200503782 ; заявл. 20.04.05 ; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.

Зібрання