Збивні цукерки (Патент на корисну модель № 55322)

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано рецептуру збивних цукерок. Збивні цукерки, що містять цукор – пісок, патоку, яєчний білок, кислоту лимонну, ароматизатор, воду,які відрізняються тим, що як основні структуроутворювачі збивної структури використовується морквяно-яблучне пюре та високометоксильований пектин.

Опис

Ключові слова

яєчний білок, морквяно-яблучне пюре, пектин, яичный белок, морковно-яблочное пюре, пектин, egg white, carrot-apple puree, pectin, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент № 55322 UA, МПК A23G 3/00 (2009) Збивні цукерки / Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. Крапивницька І. О., Вайсеро О. О., Дзюменко О. А. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 201006766 ; заявл. 01.06.10 ; опубл. 10.12.10, Бюл. № 23, 2010 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced