Сироваткові напої бродіння на основі сухих солодових сумішей

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті досліджено процес бродіння квасного сусла на основі відновленої сухої суміші сироватки та житнього солоду. Розглянуто переваги застосування сухих сумішей для виробництва напоїв. In this article the possibilities the process of fermentation kvass wort on the based on restored dry mixture of whey and rye malt. Advantages of the use of dry mixes in the production of fermentation drinks

Опис

Ключові слова

молочна сироватка, whey, напій бродіння, fermentation drink, солод житній ферментований, a ferment rye malt, суха суміш, dry mixture, квасне сусло, kvass wort, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Красуля, О. О. Сироваткові напої бродіння на основі сухих солодових сумішей / О. О. Красуля, О. В. Грек // Біотехнологія ХХІ століття: Тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції. (Київ, 5 квітня 2012 р.). — Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут», 2012 – С. 58-59.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced