Розроблення технології вершкового масла із зародками гречки

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розробка вершкового масла із зародками гречки лікувально-профілактичної дії. Development of butter with embryos of buckwheat with therapeutic and preventive properties.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, butter, зародки гречки, embryos of buckwheat, профілактичні властивості, preventive properties, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Коротушко, Д. О. Розроблення технології вершкового масла із зародками гречки / Д. О. Коротушко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 15–16 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 119.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced