Розроблення технології вершкового масла із зародками гречки
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розробка вершкового масла із зародками гречки лікувально-профілактичної дії.
Development of butter with embryos of buckwheat with therapeutic and preventive properties.
Опис
Ключові слова
вершкове масло, butter, зародки гречки, embryos of buckwheat, профілактичні властивості, preventive properties, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Коротушко, Д. О. Розроблення технології вершкового масла із зародками гречки / Д. О. Коротушко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 15–16 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 119.