Солод у виробництві безглютенових продуктів
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зерно при пророщуванні збагачується низькомолекулярними
білками, амінокислотами, цукрами, вітамінами та ферментами. Тому використання пророщеного зерна (солоду) при виробництві харчових продуктів підвищує їх біологічну цінність. Такий солод буде використовуватися при розробці нових видів продуктів для хворих на целіакію.
Grain germination is enriched with low molecular weight
proteins, amino acids, sugars, vitamins and enzymes. Therefore the use of sprouted grains (malt) in the production of food increases their biological value. This malt is used in the development of new products for people with celiac disease.
Опис
Ключові слова
глютен, целіакія, солод, зерно, ферменти, білки, крохмаль, цукри, амінокислоти, вітаміни, gluten, coeliac disease, malt, grain, enzymes, squirrel, starch, sugar, amino acid, vitamins, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Мукоїд, Р. М. Солод у виробництві безглютенових продуктів / Р.М. Мукоїд, О. В Чумакова. Н. О. Ємельянова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 25 квітня. – Харків. ׃ ХДУХТ, 2012. – Ч. 1 – С. 50.