Удосконалення технології альбумінної маси
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із способів підвищення ефективності використання молочних ресурсів є комплексна і раціональна переробка молочної сироватки. Білки молочної сироватки мають підвищену здатність швидко розщеплюватись в кишково-шлунковому тракті, їх засвоюваність складає 98 %. Враховуючи високу біологічну цінність низьку вартість та технологічну придатність альбумінну масу можна розглядати як перспективну сировину для отримання повноцінних продуктів харчування.
One of the methods the improving the efficiency of dairy resources is complex and rational processing of whey. Whey protein have an increased ability to rapidly degraded in gastrointestinal, their absorption is 98%. Given the high biological value of low cost and technological suitability albumin mass can be regarded as promising materials for getting full of food.
Опис
Ключові слова
сироваткові білки, serum proteins, альбумінна маса, albumin weight, біологічна цінність, biological value, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Тимчук, А. В. Удосконалення технології альбумінної маси / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 82.