Дослідження ароматичних речовин ефірної олії м’яти котячої для ароматизації спредів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано внесення ароматизаторів із ефірної олії м'яти котячої на технологічній стадії сколочення для уникнення втрат ароматичних речовин. Рекомендовано до внесення у спреди натуральні ароматизатори: «Цитрусовий» - у кількості 0,025 % , «Квітковий» - у кількості 0,02% в перерахунку на сухі речовини. It is jjustified the introduction of essential oil fragrances of mint on the technological stage putting together to avoid loss of aromatics. Recommended for inclusion in the spreads natural flavors, "Citrus" - in the amount of 0.025%, "Flower" - in the amount of 0.02% based on the dry matter.

Опис

Ключові слова

спред, spread, ароматизація, aromatization, ароматичні речовини ефірної олії м’яти, aromatic substances of the mint essential oil, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Чепель, Н. В. Дослідження ароматичних речовин ефірної олії м’яти котячої для ароматизації спредів / Н. В. Чепель // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції. - Київ, 2013. - С. 84.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced