Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дана робота присвячена дослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням лише солоду, як джерела ферментів. Екзогенні ферменти у дослідженнях не використовували. Метою досліджень було активізування та стабілізація ферментативних процесів, що проходять при затиранні зернопродуктів з подальшим фільтруванням заторів і дослідженням отриманого сусла. Для досягнення активації ферментів солоду проводили оброблення пивних заторів лазерними променями.
This work is devoted to research for a beer vysokoekstraktyvnyh congestion using only malt as a source of enzymes. Exogenous enzymes are not used in the studies. The aim of research was the stabilization and activation of enzymatic processes taking place during mashing grain products, followed by filtration congestion and study the resulting wort. To achieve activation of enzymes malt beer congestion spent processing laser.
Опис
Ключові слова
ferments, hydrolysis, laser rays, must, rubbing over, ферменти, гідроліз, лазерне опромінення, затирання, сусло, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Романова, З. М. Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду / З. М. Романова, М. В. Карпутіна, Л. О. Косогулова // міжнар. наук. практ. конф., 21-22 жовтня 2010. - С. 91.