Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дана робота присвячена дослідженням, спрямованим на отримання високоекстрактивних пивних заторів з використанням лише солоду, як джерела ферментів. Екзогенні ферменти у дослідженнях не використовували. Метою досліджень було активізування та стабілізація ферментативних процесів, що проходять при затиранні зернопродуктів з подальшим фільтруванням заторів і дослідженням отриманого сусла. Для досягнення активації ферментів солоду проводили оброблення пивних заторів лазерними променями. This work is devoted to research for a beer vysokoekstraktyvnyh congestion using only malt as a source of enzymes. Exogenous enzymes are not used in the studies. The aim of research was the stabilization and activation of enzymatic processes taking place during mashing grain products, followed by filtration congestion and study the resulting wort. To achieve activation of enzymes malt beer congestion spent processing laser.

Опис

Ключові слова

ferments, hydrolysis, laser rays, must, rubbing over, ферменти, гідроліз, лазерне опромінення, затирання, сусло, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Романова, З. М. Вплив лазерного опромінення на активність ферментів солоду / З. М. Романова, М. В. Карпутіна, Л. О. Косогулова // міжнар. наук. практ. конф., 21-22 жовтня 2010. - С. 91.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced