Дослідження процесу екстрагування біологічно активних речовин з рослинної лікарської сировини
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено процес екстрагування активних речовин з рослинної сировини, встановлений оптимальний режим екстрагування з меліси і календули. Отримані екстрактори можуть бути використані при виробництві напоїв профілактичної дії.
The extraction process of the active ingredients from plant material was researched. The extraction level of Melissa and Calendula was set to optimal. The received extracts can be used in the industry of preventive drinks.
The extraction process of the active ingredients from plant material was researched. The extraction level of Melissa and Calendula was set to optimal. The received extracts can be used in the industry of preventive drinks.
Опис
Ключові слова
меліса, календула, екстрагування, melissa, calendula, extraction, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Жеплінська, М. М. Дослідження процесу екстрагування біологічно активних речовин з рослинної лікарської сировини / М. М. Жеплінська, П. М. Немирович, Л. В. Зоткіна // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р. - С. 17-18.