Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Коренеплоди топінамбура особливо багаті на інулін, його рекомендують хворим на цукровий діабет. Пектини топінамбура належать до пектинів з високим ступенем етерифікації. Цим вони прирівнюються до найякісніших сортів пектинів з яблук і цитрусових і навіть перевершують їх.
Root artichoke particularly rich in inulin, it is recommended for patients with diabetes. Pectins belong to artichoke pectin with a high degree of esterification. These are equivalent to the highest quality grades of pectin from apples and citrus, and even surpass them.
Опис
Ключові слова
топінамбур, інулін, харчові продукти, пектин, jerusalem artichoke, inulin, food, pectin, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Гейнце, В. В. Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів / В. В. Гейнце, М. Г. Писарєв, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15-16 квітня 2013 р.– К. : НУХТ. - С. 227-228.