Спосіб освітлення фруктового соку (Деклараційний патент на винахід № 70641)

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб освітлення фруктового соку, що передбачає його нагрівання і подальшу обробку сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент застосовують палигорськіт в концентрації 10-20%. A method of fruit juice clarification, comprising heating and its subsequent processing sorbent, characterized in that palygorskite is used as a sorbent in a concentration of 10-20%.

Опис

Ключові слова

адсорбція, сік, палигорськіт, adsorption, juice, palygorskite, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на винахід № 70641, UA А 7 C12Н 1/06 A23L2/70. Спосіб освітлення фруктового соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, В. В. Манк ; власник Національний університет харчових технологій. – u 20031211872 ; заявл. 18.12.2003 ; опубл. 15.10.2003, Бюл. № 10.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced