Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено обгрунтування раціонального теплового режиму у тупіковій печі, для випікання хліба “Українського” Розроблено і впроваджено у виробництво попередню камеру обжарювання та зволоження хліба та масивні перфоровані колиски. Це дало змогу отримати якісний хліб з житньо-пшеничного борошна у печі ФТЛ-2.
The substantiation of rational thermal regime of box furnace for baking bread "Ukrainian" was developed and put into production the previous roasting chamber and moisture grain and massive perforated cradle. This made it possible to obtain high-quality bread with rye flour in the oven FTL-2.
Опис
Ключові слова
тісто, хліб, температура, хлібопекарська піч, пекарна камера, камера обжарювання, якість виробів, dough, bread, temperature, baking oven, bakery camera, camera roasting, quality products, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Ковальов, О. В. Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2 / О. В. Ковальов, Р. В. Логвінський, В. М. Федорів // XVІ наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, 5-6 грудня 2012 р. : тези доп - 2012. - Том ІІ. – С. 118.