Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння – найбільш розповсюдженого типу хлібопекарських печей, при перемінних режимах роботи. У цих печах підвищення продуктивності призводить до збільшення температури відпрацьованих газів, зниження – до зменшення температури відпрацьованих газів.
Studies of the oven with recirculation of combustion products - the most common type of bakery ovens with variable modes. These furnaces productivity increases flue gas temperature, lower - to reduce the flue gas temperature.
Опис
Ключові слова
хлібопекарська піч, продуктивність, відпрацьовані гази, паливо, продукти згоряння, температура, baking oven, productivity, fuel, exhaust gases, combustion products, the temperature, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Ковальов, О. В. Обґрунтування раціональних режимів роботи хлібопекарських печей / О. В. Ковальов, С. Д. Беседа // XVІ наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, 5-6 грудня 2012 р. : тези доповідей. – Тернопіль, 2012. - Том ІІ. – С. 119.