Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива. Apple puree as technologically functional ingredient for the production ice cream.

Опис

Ключові слова

морозиво, розрахунки, ice cream, calculations

Бібліографічний опис

Мацько, Л. М. Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету / Л. М. Мацько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 78-ї наук. конф. молодих учених, апірантів і студентів, 2–3 квітня 2012 р. : тези доповідей. - 2012. – Ч. І. – С. 242-243

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced