Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива.
Apple puree as technologically functional ingredient for the production ice cream.
Опис
Ключові слова
морозиво, розрахунки, ice cream, calculations
Бібліографічний опис
Мацько, Л. М. Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету / Л. М. Мацько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 78-ї наук. конф. молодих учених, апірантів і студентів, 2–3 квітня 2012 р. : тези доповідей. - 2012. – Ч. І. – С. 242-243