Pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень вмісту білка та якісний амінокислотний профіль біомаси Р. ostreatus, отриманої при культивуванні на СО2-шроті амаранту. In article results of researches of protein content and quality amino acid profile biomass, Р. ostreatus obtained under cultivation of CO2-extraction of amaranth.

Опис

Ключові слова

ліофілізована біомаса, СО2-шрот амаранту, амінокислотний склад, лиофилизированная биомасса, freeze-dried biomass, CO2 amaranth seed meal, amino acid composition, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктів / Т. А. Круподьорова, В. Ю. Барштейн, Л. В. Пешук, О. І. Гащук // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. - С. 15-16.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced