Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено результати досліджень по розробці рецептур варених і запечених ковбасних виробів, були досліджені і використані гриби промислового вирощування печериці, гливи, шиітаке.
In article results of researches on development of compositions of cooked and baked sausage products, have been studied and used mushrooms industrial cultivation of mushrooms, oyster mushrooms, shiitake.
Опис
Ключові слова
культивовані гриби, печериці, гливи, шиїтаке, ковбасні вироби, cultivated mushrooms, mushrooms, oyster mushrooms, shiitake mushrooms, sausages, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гащук, О. І. Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів / О. І. Гащук, О. М. Хоменко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 53-54.