Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати досліджень по розробці рецептур варених і запечених ковбасних виробів, були досліджені і використані гриби промислового вирощування печериці, гливи, шиітаке. In article results of researches on development of compositions of cooked and baked sausage products, have been studied and used mushrooms industrial cultivation of mushrooms, oyster mushrooms, shiitake.

Опис

Ключові слова

культивовані гриби, печериці, гливи, шиїтаке, ковбасні вироби, cultivated mushrooms, mushrooms, oyster mushrooms, shiitake mushrooms, sausages, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Гащук, О. І. Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів / О. І. Гащук, О. М. Хоменко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 53-54.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced