Зміни вмісту цукрів при пророщуванні плівчастих і голозерних сортів вівса
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вивчено вплив процесу солодорощення на зміни вмісту цукрів різних сортів вівса. Доведено, що при пророщуванні вміст вільних цукрів збільшується в 3-5 разів, а голозерний овес і одержаний з нього солод за вмістом крохмалю і вільних цукрів переважає плівчастий.
Опис
Ключові слова
зерно, овес, солодорощення, плівчастий, ферменти, цукри, крохмаль, солод, солодорощение, пленочный, ферменты, сахара, крахмал, grain, oats, malt, malting, film, enzymes, sugars, starch, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Зміни вмісту цукрів при пророщуванні плівчастих і голозерних сортів вівса / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, В. П. Василів // Научные исследования и их практическое применение. Современное состояние и пути развития : материалы Международной научно-практической конференции, 2-12 жовтня 2012 р. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – Т. 12, № 3. - С. 21-23.