The functional butter paste witn additives of plant micronutrients

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

We developed a new product, namely butter paste with plant micronutrients. We used inulin, flaxseeds and berries, also known as «arrowwood berry», «snowball berry». Ми розробили новий вид масляної пасти із сиропом калини, насінням льону та інуліном, що виступили як рослинні добавки. мы разработали новый вид масляной пасты из сиропом калины, семенами льна и инулином, которые выступили как растительные добавки.

Опис

Ключові слова

butter paste, snowball berry, flax seed, масляна паста, калина, насіння льону, масляная паста, семена льна, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Ivanov, S. The functional butter paste witn additives of plant micronutrients / S. Ivanov, T. Rashevskaya, K. Buravets // The second north and east european congress on food.Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 297.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced