Defining the term of life of food products

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The authors proposed a theory modeling of food quality during storage. Computations are based on second order differential equations describing the kinetics of accumulation of harmful substances and the changes in the structural and mechanical properties.

Опис

Ключові слова

defining the term of life of food products, определение срока годности пищевых продуктов, визначення терміну придатності харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Koval, O. Defining the term of life of food products / O. Koval, S. Reznikov // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013), May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. – P. 128.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced