Підвищення якості та безпеки соку столового буряка шунгітом
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі встановлено, що шунгіт адсорбує практично всі досліджувані важкі метали, зменшуючи їх вміст у соці в 2…3 рази, що підвищує якість та безпеку соку столового буряка.
The paper found that shungite adsorbs practically all tested heavy metals, reducing their content in the juice 2 ... 3 times, which increases the quality and safety of the juice of red beet.
Опис
Бібліографічний опис
Шейко, Т. В. Підвищення якості та безпеки соку столового буряка шунгітом / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів - сьогодення та перспективи : Міжнародна науково-практична конференція, 27-28 вересня 2010. – С. 72.